Am avut primul contact cu aparatul de fotografiat din fragedă pruncie – prima victimă – aparatul de fotografiat al tatălui.iulian feraru

După o alta achiziţie făcută de tata au început şi primele “poze” facute de mine..

Fotografii am început să  fac abia colegilor din liceu, moment în care a început studiul si căutarea de materiale privind “arta fotografică”, dar la nivel de HOBBY – la acea vreme.

Ca orice învăţăcel şi începător în acest hobby, am întâlnit o persoană care mi-a modelat cunoştinţele dobândite şi imaginea fotografiei, care şi acum mă îndrumă şi-mi dă sfaturi să nu las jos ştacheta şi să fac tot posibilul să ridic fotografia la nivel de ARTĂ.

Începând să merg la primele evenimente, am ajuns la concluzia că – ceea ce fac – trebuie făcut bine şi cu simţ de răspundere. În fiecare eveniment văd o nouă provocare şi din acest motiv fiecare eveniment la care particip este diferit pentru mine.

Primele evenimente, pe pacursul a doi ani, au fost imortalizate pe film, material didactic cu care nu prea aveai voie să dai greş – rezultatul muncii mele fiind unul pozitiv.

Aşa că după îndelungi consfătuiri cu fotografi care aveau ştate mai vechi în breaslă şi cu o durere în suflet am trecut la tehnica digitală, care la început nu prea a fost pe placul ochiului meu, dar după aprofundarea tehnicii si a up-grad-ărilor aparaturii, încep să fiu mulţumit de rezultate, cu toate că în orice moment mi-aş întoarce faţa către un “aparat foto pe film”

Mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au contactat la evenimentele importante din viaţa lor, pentru că datorită lor am ajuns astăzi să-mi măresc echipa cu câţiva colaboratori, care la rândul lor, sub indrumarea mea de această dată, transforma fotografia din hobby – în arta (dacă putem spune aşa).

 

Tehnica cu care lucrez acum este una profi – zic eu!

– aparat de fotografiat Nikon D800

– aparat de fotografiat Nikon D700

– aparat de fotografiat Canon 5D Mark II

– blitz-uri SB 900

– diverse echipamente auxiliare

Colaboratorii mei lucrează cu:

– aparat de fotografiat Canon 5D Mark II

– aparat de fotografiat Canon 7D

– aparat de fotografiat Nikon D700

Ca şi vânătorul când pleacă la vânătoare, nici fotograful nu pleacă de unul singur la evenimente, aşa că, am lângă mine o armată de cameramani, DJ şi nu în ultimul rand lăutari de valoare.

90 thoughts on “Despre mine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress